The Contra Collection

Vlajková loď kolekce Gravity - snowboard Contra - pro letošní sezónu získal zbrusu nový shape a prohnutí. Koukněte na další produkty, které dokonale s tímto snowboardem designově ladí.

Snowboard Contra

Snowboard Contra

Model Contra dostal pro tuto sezónu nový, atraktivnější tvar - Directional Twin má stejný tvar špičky a patky, inzety jsou však posunuté více dozadu. Poskytuje lepší kontrolu při all-mountain jízdě. Hybridní prohnutí Cam-Rock kombinuje to nejlepší z camberu a rockeru v jednom. Cam-Rock zmírňuje tlak kontaktních míst na špičce a patce, čímž umožňuje volnější jízdu jako rocker. Camber zóny, které jsou situovány pod vázáním, zajistí vyšší kontrolu při jízdě po hraně a dostatečně velký pop.

Snowboard Contra

Obal na snowboard Scout

Jednoduchý, ale stoprocentně praktický obal na snowboard Gravity Scout. Obal byl navržený se zipovou kapsou na nářadí, uchy na nošení v ruce, dlouhým popruhem s polstrováním a možností nastavit si velikost. Hlavní kapsa se zapíná na dvoucestný zip, díky kterému se snowboard s namontovaným vázáním vkládá do obalu pohodlně.

Obal Gravity Scout

Mikina Contra

Designové prvky ze snowboardu Contra jsme použili i na bavlněnou mikinu stejnojmenného názvu. Má prodloužený střih, větrací otvory v podpaždí a "marble" print uvnitř kapuce. Nastříháno a ušito českými švadlenami.

Mikina Gravity Contra

Technická mikina Core

Prodloužená mikina Gravity Core s marble potiskem je určená buď pod snowboardovou bundu, nebo přímo jako svrchní vrstva pro jarní ježdění. Z vnější strany je hladká, zespodu je hřejivý fleece.

Mikina Gravity Core

Gripy Contra

Tradiční doplněk v designu snowboardu Contra - samolepící protiskluzové podložky.

Grip Contra

Kšiltovka Contra

Snapback kšiltovka s aplikací z umělé kůže s vyraženým "Contra" motivem je ušitá z tmavě šedého denimu.

Nákrčník Core

Klasický nákrčník z lehkého a prodyšného materiálu s "marble" potiskem.